Verrassing.. Forum weer in de lucht!

Iets te zoomen ? Vertel het hier!
dirks
Newbie
Newbie
Berichten: 45
Lid geworden op: di dec 30, 2008 9:18 pm

Verrassing.. Forum weer in de lucht!

Bericht door dirks » za aug 12, 2017 1:34 pm

Ik was mijn bookmarks aan het opschonen en had bij het Zoomerforum al een hele tijd "Opgeheven" staan. Zou net de link verwijderen maar toch even klikken.. Is het forum weer terug!

Voor mij ondertussen slecht Zoomernieuws. In januari 2009 ben ik gaan Zoomerrijden, jaren woon-werk naar Amsterdam en andere ritjes in de omgeving. Maar toen kwam de milieuregeling van Amsterdam dichterbij, mijn Zoomer was van 2006 dus zou ik m.i.v. 2018 niet meer mee kunnen rijden. Ik heb dit voorjaar contact met Ad Nap gehad, die dacht wel iets jongers te kunnen regelen. De weken gingen voorbij, ik hoorde niets van Ad en hij was ook nooit telefonisch bereikbaar.

Meer pech: Opeens kreeg mijn Zoomer problemen, hij begon af te slaan zodra ik het gas losliet. Bij een stoplicht maar ook in een bocht. Binnen een week was dat ernstig geworden en kon ik er niet meer met goed fatsoen op rijden. Ad Nap was nog steeds onbereikbaar.

Toen moest ik een knoop doorhakken en heb hier in het dorp een nieuwe scooter gekocht en de defecte Zoomer ingeruild. Het werd een Yamaha Neos, ook een injectie motortje. Ik mis de Zoomer nog steeds, de Yamaha heeft een saai uiterlijk, wel een mooi dashboardje met tripteller, brandstofmetertje en meer maar het is een bijzonder lawaaiig kreng. Gênant gewoon als je boven de 40km/u komt, lijkt wel een kettingzaag. Verpest al het rijplezier.

De Zoomerjaren waren mooie jaren!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast